logo

Ervaringen

Referenties

Onze zoon had een achterstand bij lezen en bij spelling.

Na 4 maanden ondersteuning heeft hij zijn niveau gehaald.

Wij zijn super trots op hem!

We willen Angelique bedanken voor haar heldere & enthousiaste manier van werken.

Na een tip van de leerkracht is onze dochter (groep 4) de afgelopen vijf maanden door Angelique behandeld.

Met groot succes! Op een speelse wijze is er gewerkt aan rekenen en lezen.

In een korte tijd heeft ze veel vooruitgang geboekt. Onze dochter heeft de werkwijze van Angelique als zeer prettig ervaren.

Een oplossing die er niet omheen draait

Onze zoon had weinig vertrouwen met rekenen en bovendien een achterstand van een half jaar.

Om deze grote achterstand in te halen hebben we de hulp van Angelique ingeschakeld. Zij heeft onze zoon goed geholpen. Het opgegeven huiswerk deed hij trouw en hij ging met stappen vooruit.

We zijn trots op hem en hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen gekregen. De entreetoets gaan we nu ook vol vertrouwen tegemoet!

We willen Angelique graag bedanken voor al haar hulp.

Een kracht van jouw vind ik:

dat je goed kunt luisteren naar een ander, je straalt rust uit, je neemt je werk serieus.

collega

Yes, dit wil ik ook!

De kindercoaching heeft me heel erg geholpen.

Ik ging naar Angelique, omdat ik heel onzeker was en weinig durfde. Ik durf nu veel meer. Ik vond het fijn dat ik in de coaching in kleine stappen kon werken aan het zekerder worden.

meisje 11 jaar -  kindercoaching

Je hebt mijn zoon gecoacht op school.

Hij keek elke keer weer uit naar jouw uurtje 1x in de week;

hij vond het jammer dat het voorbij was. Je begrijpt dus al dat hij het heel leuk en ook leerzaam gevonden heeft. Jij hebt hem tips gegeven die hij kan gebruiken in de klas en ook in zijn sociale contacten. Hier kan hij op gaan vertrouwen en dat helpt hem in zijn verdere ontwikkeling.
Bedankt dat jij hem de ruimte hebt gegeven om te kunnen vertellen, ook over wat hem bezig houdt.

Dat hij 1 op 1 contact fijn vind, hiermee gaan we aan de slag!
Jouw coaching heeft bijgedragen om hem een zelfverzekerdere jongen te laten worden, die fouten mag maken en er ook van kan leren.

moeder  - kindercoaching zoon (8 jaar)

Echte hulp als er iets met je kind is

Angelique werkt aan de hand van een duidelijk behandelplan, houdt de doelstelling goed voor ogen en evalueert op een professionele en prettige wijze met ons als ouders.

Samen met Angelique heeft onze dochter haar zelfvertrouwen hervonden. Angelique sluit goed aan bij de belevingswereld van het kind, werkt op een speelse manier met de ‘lesstof’ en gebruikt eigentijdse materialen.

Zelf zegt onze dochter over Angelique: ‘Ze is lief en zegt op een rustige manier hoe je het moet doen waardoor ik er niet zenuwachtig van word’. Deze individuele, speelse en vertrouwenwekkende aanpak was precies wat onze dochter nodig had om haar zelfvertrouwen een boost te geven!

“Wij zijn trots op onze zoon.”

Samen met Angelique heeft hij “zijn doel” behaald. Angelique communiceert op een heldere en open manier met kind en ouders.

Onze complimenten!”

“Onze dochter en zoon hebben voor geruime tijd ondersteuning gehad van Angelique.

Allebei zijn ze in spelling vooruit gegaan.

Angelique heeft ook oog voor het welzijn van de kinderen, werkt aan hun zelfvertrouwen, geeft ze handvatten om op school beter te functioneren.

De kinderen zijn altijd met plezier naar de lessen gegaan.”

Yes, dit wil ik ook!

Onze dochter gaat met veel plezier naar Angelique.

Als Angelique haar deur opendoet straalt ze al en dat brengt ze over op onze dochter. Onze dochter voelt zich veilig en vertrouwd, wat voorwaarde is voor leren.

De afwisseling in de oefenstof van werkbladen, beweegspelletjes tot computerspelletjes zorgen ervoor dat onze dochter er plezier in houdt. Zoals ze zelf zegt: ‘Angelique kan goed en duidelijk uitleggen, bovendien vertelt ze dit op een aardige manier. Ze legt ook uit waarvoor we de oefeningen doen en wat je ervan leert. We doen veel leuke spelletjes. Ze is ook erg aardig.”

Altijd was er een luisterend oor en een peptalk wanneer dat nodig was.

Het gaat nu heel goed. Hij kan nu goed aangeven wanneer hij dingen niet leuk vindt/wanneer het hem teveel wordt. Als de boosheid of frustratie toch oploopt weet hij wat hij kan doen. Angelique, je bent een kanjer!

De route naar dat positieve gevoel

“Mijn zoon was thuis en op school niet te handhaven. Hij zat vol met boosheid en wist niet hoe hij daarmee om moest gaan. Met Angelique heeft hij, door te tekenen en te praten, in kaart gebracht waar de boosheid vandaan kwam.

Het was zo mooi om te zien dat hij zelf kon aangeven waar hij last van had.

Mijn zoon heeft de gesprekken zeer serieus genomen…. En ’t werkt!!!!…dank je Angelique. Ik heb na een paar sessies zo’n sterke zoon teruggekregen.

Zo bedankt...je bent geweldig!

Contact