logo

De Praktijk


Ik ben gediplomeerd Kindercoach en Remedial Teacher.

Daarnaast werk ik al ruim 16 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. De mix van coachen en het bieden van ondersteuning bij het leren zorgt ervoor dat ik ouders en hun kinderen op een creatieve manier, vanuit verschillende perspectieven, kan begeleiden.

Ik geniet ervan deel te mogen zijn van de veranderingsprocessen die kinderen en gezinnen doormaken.

“Gezinnen die mij hun vertrouwen geven en de moed hebben om problemen te erkennen én er iets aan te doen. Want ja, daar is moed voor nodig.”

Dát zijn de mensen waar ik het voor doe, die ik graag beloon met mijn volledige inzet. En als ik dan hoor hoe goed het gaat met het gezin, dat de lichtjes in de ogen van hun kind weer stralen, dan voel ik me gelukkig omdat ik het werk doe waarvoor ik bedoeld ben.

Als moeder van drie opgroeiende (hoog) gevoelige kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en ook in mijn 16-jarige loopbaan als leerkracht weet ik voor welke uitdagingen je kunt komen te staan in de opvoeding van je kinderen. En dat het niet altijd makkelijk is om in stevig in je schoenen te blijven staan als er dingen om je heen gebeuren waar je niet één twee drie een antwoord op hebt, waar je je zorgen over maakt of waarvan je merkt dat ze je raken en uit balans halen.

Echte hulp als er iets met je kind is.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten rondom onderwijs en leren, volg ik regelmatig cursussen en studiedagen op mijn vakgebied en ben ik aangesloten bij diverse netwerken van remedial teachers, coaches, onderwijs- en zorgspecialisten. Voor een volledige lijst met studies en bijscholingen verwijs ik naar mijn LinkedIn pagina.

Ik zie er naar uit om ook uw kind te mogen begeleiden.

Kennismaken?
Wil je eerst kennismaken of met mij van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact