logo

3-delige workshop Heppie!? Kinderen & emoties

Opvoeden is
ruimte geven aan emoties
én grenzen aan gedrag
Dat is het motto van deze workshop!

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

In de 3-delige workshop Heppie!? kinderen & emoties wordt in bijeenkomsten van 2 1/2 uur dieper ingegaan op de basisemoties Boos, Bang en Bedroefd en krijgt u inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties. U gaat tijdens de bijeenkomst zelf met de concrete tips aan de slag, om zo te ervaren wat bij u en uw kinderen past. Je krijgt diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk.
De workshop vindt plaats in kleine groepen van min. 4 tot max. 12 deelnemers.

Wanneer: februari 2018
Tijdstip: van 19.30 - 22.00 uur
Duur: Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.
Locatie: Praktijk Springtij
Investering: Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Voor particulieren is het 95 euro inclusief btw.

Meer info:
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.

Voor wie?
Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Contact